Blues i topklasse i Pavillonen

En stribe af de allerbedste på den danske scene har fundet sammen

Af
Søren Andersen

GRENAA Grarup Allstars består af nogle af de allerbedste musikere, der er samlet i en konstellation med kæmpe kærlighed til bluesmusikken.– det bliver en stor og medrivende musikalsk oplevelse der er i vente i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa torsdag 29. november.

Med superekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’ soulfyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensens bundsolide groove, Esben Bachs virtuose trommespil og Margrete Grarups enestående voka,l kan det kun blive en helt speciel aften i Pavillonsalen.

I efteråret 2013 samledes nogle af Aarhus’ og landets bedste musikere i, hvad der med rette måtte kaldes et ”All Stars Band”. Dette drømmehold blæste alle omkuld og viste en håndfuld musikere, der pressede og pirrede hinanden til et sammenspil helt i top.

Margrete Grarup trådte i januar 2016 hovedkulds ind i bandet, blot to uger før en forårstur på 15 koncerter. Den opgave løste hun på det utroligste og alle overgav sig til denne fantastiske sangerinde. Bandet er nu under det nye navn Grarup Allstars tilbage, super sammenspillede og klar til efterårets turné. Forvent blues og soul i absolut topklasse.

Publiceret 03 August 2018 00:00

SENESTE TV