Guldnål for mangeårig bokseindsats

Erling Sørensen fra Grenaa Bokseklub hædret af DABU

Af
Søren Andersen

GRENAA Grenaa Bokseklubs formand gennem de seneste 26 år, Erling Sørensen, blev på dette års repræsentantskabsmøde i Dansk Amatør Bokse Union hædret med unionens guldnål for sin mangeårige indsats i den lokale bokseklub.

Erling Sørensen har været medlem af Grenaa Bokseklub i 65 år.

Han kunne ikke selv være til stede ved overrækkelsen på Fjeldsted Skovkro på Fyn, så i stedet tog klubbens næstformand og træner - og Erling Sørensens søn - Kai Sørensen imod guldnålen og overbragte den efterfølgende til ham.

Erling startede i klubben, fordi hans storebror Orla Sørensen - landsholdsbokser - tog sin lillebror med til træning, og Erling har siden holdt ved klubben, kun afbrudt af sin soldatertid i Fredericia og senere Helsingør, hvor han trænede og boksede -men stadig som medlem af klubben i Grenaa.

Efter endt tjeneste vendte han tilbage til klubben, hvor han senere blev formand og træner for de unge mennesker i klubben. Erling Sørensen er stadigvæk træner i klubben og har sit faste hold om tirsdagen.

Erling har igennem hele perioden åndet og levet for boksningen, og lavet et rigtig stort stykke arbejde for dansk boksning og har skabt en del landsholdsboksere igennem tiden. Han har også været arrangør af en landskamp for år tilbage i Grenaa Idrætscenter.

Erling fortsætter selvfølgelig på posterne i bokseklubben.

Publiceret 09 September 2018 15:47

SENESTE TV