Kvinde er ny bag trommerne i Sing Sing Sing

Anne Kirstine Winkler tager over efter Ivan Pedersen

Af
Søren Andersen

GRENAA Tre gråmulede herrer og fire blondiner indtager scenen i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa fredag aften klokken 20.

Det er Sing Sing Sing, der er blevet kaldt Danmarks mest utænkelige bandkonstellation. Det er såmænd herrerne selv - sangerne Ivan Pedersen og Alex Nyborg Madsen samt guitaristen Søren Jacobsen, der har lanceret begrebet de gråmulede om sig selv.

Og blondinerne er Lonnie Kjer, bassisten Tove Sørensen, trommeslageren Anne Kirstine Winkler og Sacha Dupont bag tangenterne.

"Jo jo - vi ved godt, at Sascha teknisk set ikke er blondine, men den nye farve har hun valgt fordi, hun har hørt, at blondes have more fun. Vi håber, at vores Danmarksturne vil vise sig, at hun har ret i den antagelse," lyder det fra bandet.

De byder så velkommen til Anne Kirstine Winkler, der har overtaget Ivan Pedersens plads bag trommerne. Han flytter frem på scenen og vil fremover rasle tamburiner, spille guitar og lægge ryg til de sædvanlige drillerier om hans fremskredne alder.

Danmarks mest utænkelige bandkonstellation er det, men en rocksanger-radiovært, en tidligere Grand Prix-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret ’Hit med sangen’- tv-kendis og en kommende pop-pensionist beviser nu på sjette år sin levedygtighed.

Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower og straight pop og er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos det fremmødte publikum. Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, og med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal og kor for alle pengene.

Man har sikkert hørt sangene fra ‘In This Together‘, det andet og seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over og på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand. Første single fra albummet ‘Come Back Home’ var en radiodarling og nærmest et fænomen på de sociale medier og endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tv-udsendelsen: ”Landmand søger kærlighed”. Så er man da blevet til noget i Danmark.

Publiceret 10 September 2018 00:00

SENESTE TV