En aften med masser af heavy

Tre bands på scenen i Pavillonen i Grenaa til "East Coast Metal Night 2"

Af
Søren Andersen

GRENAA Mon ikke den står på masser af headbanging og luft til det lange hår, når Kulturhuset Pavillonen i Grenaa lørdag klokken 20 danner ramme for arrangementet "East Coast Metal Night 2"?

Der venter en aften med heavy metal og masser af guitar – det lokale band lokale Killing varmer op inden en mindre turne sammen med Lipid og Act of Cohesion.

Lipid

Lipid er et af Danmarks ældste thrash metal bands. De startede tilbage i 1994 og har siden været leveringsdygtige i tung og groovy thrash, der går lige i nakken på de fleste langhårede metalfans. Deres klassiske album ”Hagridden” fra 2003 har med tiden fået en nærmest kultagtig status, og hører stadig til blandt perlerne herhjemme indenfor genren.

De holdt en kort pause fra 2010 til 2014, men vendte efterfølgende tilbage for fuld hammer og med masser af fornyet spille-glæde. Igennem årenes løb har Lipid spillet et hav af koncerter, og man kan tydeligt mærke, det er erfarne scene-rotter der kommer langt ud over scenekanten og forstår at få publikum med.

Act of Cohesion

Act of Cohesion er et dansk metalband, som har hærget metalscenen siden 2012. Med en hårdtslående attitude og stor lidenskab for old school thrash metal og rock'n'roll, har de spillet et utal af koncerter over hele landet, blandt andet en del festivaler og ikke mindst som support for både danske og internationale metal- og rockbands. Med musikken i centrum fokuserer de altid på at spille de mest professionelle, stramme og energiske shows der vil efterlade publikum sultne efter mere.

Killing

Killing blev dannet i 2013 af fire gamle venner der alle havde en ting til fælles - kærligheden til thrash metal. De gennemgik de sædvanlige begyndervanskeligheder alle bands skal igennem, men missionen var klar - de ville spille energisk, beskidt, aggressivt og ondsindet metal inspireret af deres egne gamle helte. Inspirationerne var Kreator, Exodus, Overkill, Metallica, Megadeth og alle de andre gamle banditter fra 80'ernes storhedstid.

Publiceret 12 September 2018 00:00

SENESTE TV