Naturens Dag ved Enslevgården

Norddjurs Kommune stod bag

Af
Søren Andersen

GRENAA Norddjurs Kommune indbød til Naturens Dag ved Enslevgården. Et utroligt lækkert og spændende område vest for hovedvejen med dejligt udgangspunkt i haven ved gården.

Deltagerne var enige i, det var rigtig hyggeligt – og med mulighed for at lære og prøve aktiviteter som golf, snitning, krolf, kryddersnapse og ikke mindst indvielsen af to nye orienteringskort.

Kan du finde vej? Det kan du prøve med de to nye kort, der nu er et gratis tilbud til dig, der gerne vil ud i naturen. Hele året står der røde pæle med nummer og kontrolbogstaver og venter på børnefødselsdag, familiebesøg eller den stille privat travetur. Kortene kan man selv printe ud fra okdjurs.dk - Enslevskoven og Grenaa Engsø.

Mandskab fra kommunens har lagt et stort og flot arbejde i at få omkring 60 pæle lavet klar og ikke mindst gravet. Så hvorfor ikke tage en tur til natur- og fritidsområdet ”Grenaa Vest”, som bør opleves af flere.

"Tak for denne gang og for godt samarbejde mellem kommunen og foreningerne. Vi er klar 2019," siger Kai Hansen på foreningernes vegne.

Publiceret 14 September 2018 09:54

SENESTE TV