25.000 kroner fra Fjellerups seje sild

Rørebassin kan nu blive renoveret

Af
Søren Andersen

FJELLERUP På Kyst- og Fjordcentret sætter man en ære i at gøre formidling så direkte og involverende som muligt. Derfor tænker man altid på hvordan man kan tilrettelægge aktiviteter efter, at gæsterne er så aktive som muligt.

"I Fjellerup har der Blå Flag Stationen i mange år været et røre/føle bassin midt i lokalet. Det har fungeret godt, men stod overfor en større renovering. Derfor kom det som en fantastisk gave, da Fjellerups seje sild, som laver håndarbejde med henblik på velgørenhed, henvendte sig til os for at høre om vi havde et ønske til en blivende gave i Fjellerup. Det er jo en fantastisk timing. For ikke så længe siden var de seje sild med ekstra følge på besøg på Fjordcentret for at overrække en check på 25.000 kroner," fortæller Carsten Enemark fra Kyst- og Fjordcentret.

"Vi skal nu i gang med at bygge et nyt bassin, som skal stå klar til sæson 2019. Et bassin, som vil give nye formidlingsmuligheder. Og de seje sild fortsætter fortsat med at være med til at give oplevelser til såvel Fjellerups borgere som turister. Vi er glade for den fantastiske gave og de muligheder, det giver os som formidlere og ikke mindst de oplevelser og viden, som vi kan give videre til vores gæster," siger Carsten Enemark.

Publiceret 18 September 2018 00:00

SENESTE TV