Tang, torsk og tipi i Kattegatcentret

Få en bid af vildmarkslivet

Af
Søren Andersen

GRENAA I efterårsferien - fra 13.-21. oktober - er der vilde oplevelser for hele familien, når Kattegatcentret i Grenaa byder inden for til sit store efterårsferie-tema ”Tang, torsk & tipi”, hvor der blandt andet skal laves lækker fiskesuppe over bål. Bagefter er det muligt at dykke ned i et vildt aktivitetsprogram med fodringer, opgaveløb og et hav af andre sjove oplevelser og aktiviteter.

I Kattegatcentrets vilde efterårsferie-tema ”Tang, torsk & tipi” er der sjove oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Hver dag i efterårsferien kl. 11 inviterer Kattegatcentret nemlig inden for i tipi’en til en smagsprøve på vildmarkslivet. Her har børnene mulighed for at kløve brændet til det knitrende bål og bagefter tilberede en lækker fiskesuppe med alt godt fra havet, som på ægte vildmarksmanér spises med en muslingeskal. Herefter kan børnene lege gemmeleg i tipierne, alt imens de voksne sidder lunt og godt på et lammeskind og nyder udsigten til Kattegat.

I efterårsferien står Kattegatcentret også klar med et vildt aktivitetsprogram, hvor der er nye oplevelser og aktiviteter på programmet hver time. Man kan blandt andet opleve Kattegatcentrets lille sælunge, Mira, når sælerne fodres og trænes i lagunen. Det er også muligt at opleve Kattegatcentrets nye sandtigerhajs vilde appetit, når de store hajer i hajtanken hver dag kl. 14 fodres og trænes.

Publiceret 12 October 2018 14:06

SENESTE TV