Så blev det jul i Grenaa - og der blev lys på Torvet.
Så blev det jul i Grenaa - og der blev lys på Torvet.
Foto: palle Mikkelsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så blev det jul i Grenaa

Af Søren Andersen

GRENAA: Så kom julen for alvor til Grenaa. Fredagens arrangement med tænding af lysene i det store juletræ på Torvet samlede masser af mennesker. Faktisk var der så mange mennesker, at brandbilen med den høje stige, som skulle bruges for at få tændt lysene, havde svært ved at trænge igennem menneskemængden.

Arrangementet blev indledt i en totalt proppet gård hos Museum Østjylland. Da Grenaa Kirkes Pigekor startede med at synge julen ind, blev der fuldstændig stille i forsamlingen og de skønne toner strømmede udover forventningsfulde børn og voksne. Efter fire flotte julessange vågnede julemanden til stor begejstring, og sammen med Grenaa FDF Brassbands Nisseorkester i spidsen gik alle op til det flotte juletræ på Torvet.

Som traditionen byder, ankom Beredskab & Sikkerhed Djursland med brandbil og blå blink. Borgmester Jan Petersen og julemanden kom dog til sidst op i toppen af juletræet og fik træet tændt. Julemanden uddelte herefter karameller til alle de tålmodige børn og sang julesange akkompagneret af et velspillede nisseorkester.

Publiceret: 28. November 2017 14:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Grenaa Bladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt