Sebastian Stær viste endnu engang sin målfarlighed. To mål rakte dog ikke til sejr i hjemmekampen mod Kristrup. Foto: Kurt Enevoldsen
Sebastian Stær viste endnu engang sin målfarlighed. To mål rakte dog ikke til sejr i hjemmekampen mod Kristrup. Foto: Kurt Enevoldsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Seriefodbold - Serie 1: Rødt kort blev kampafgørende i Vivild

Vivilds stopper Chris Christensen måtte forlade banen efter 55 minutter i lørdagens opgør mod Kristrup, og det medvirkede i høj grad til, at Vivild tabte med 3-2

"En hård kendelse, hvis du spørger mig," lyder det fra Vivilds cheftræner Dennis Holdgaard, om den dommerafgørelse efter 55 minutter i lørdagens hjemmekamp mod Kristrup, der betød, at Vivilds stopper Chris Christensen fik stoppet det røde kort op foran snotten.

"Der sker det, at Kristrup fanger os i ubalance og får mulighed for at slå en bold ned bag vores forsvar. I sekvensen kommer Chris Christensen i en nærkamp med en gæstende spiller, og dommeren vælger at tolke situationen, som Kristrups spillere og bænk gør det, at Chris som bagerste mand bevidst stopper en oplagt målchance," forklarer Dennis Holdgaard.

"Hvis dommeren ser, at Chris laver benspænd som bagerste mand, skal han naturligvis give ham det røde kort, men jeg ser nu mere, at Chris forsøger at undgå at lave frispark i situationen. Nuvel, dommeren skal dømme for det, han ser, men jeg synes, dommen var noget hård og savnede lidt konduite fra dommerens side."

På daværende tidspunkt førte hjemmeholdet 1-0 på det mål, som lynhurtige Sebastian Stær scorede allerede efter to minutters spil.

"Vi havde efterfølgende mulighed for at øge til 2-0, men desværre brændte vi en stor chance, da bolden blev spillet ind foran mål, og en af vores blot skulle sætte en inderside på bolden. Uheldigvis blev bolden kun snittet, så den røg forbi mål," fortæller Dennis Holdgaard.

Lugtede blod

Første halvleg var en jævnbyrdig affære, hvor Kristrup havde bolden en del uden dog at kunne skabe de helt store chancer.

"Vi var forberedte på, at de ville spille fysisk med mange indlæg, benhårde satsninger på dødbolde og lange fremlægninger til deres store folk i front, men jeg synes, at vi fik afvist godt," siger Dennis Holdgaard.

Han måtte undvære støttespillere som Casper Moltke Christiansen (arbejde), Morten Tolbod (skade) og Lauritz Hørby (langtidsskade).

På bænken startede Anders Peter Byskov, Christian Basballe og Peter Ungstrup (tidligere FC Djursland). Alle tre kom på banen undervejs.

Det røde kort fik Kristrup til "at lugte blod", som Dennis Holdgaard formulerer det.

Udligningen kom i det 65. minut, og fem minutter senere blev det også 2-1, da Kristrup udnyttede en stor forsvarsfejl af hjemmeholdet.

"To af vores spillere går fejl af hinanden med det resultat, at de i stedet spiller en Kristrup spiller helt fri foran vores mål," forklarer Holdgaard.

"Der skete det samme i sidste kamp mod Vorup, men vi havde desværre ikke lært noget af det."

I det 72. minut øgede gæsterne til 3-1, og så hjalp det ikke, at Sebastian Stær på ny var på pletten i det 89. minut, hvor den målfarlige mand reducerede til 3-2. 

Træls pointtab

Dennis Holdgaard og spillerne gik på banen med en tyrkertro på, at det lugtede af tre point efter sidste spillerundes fine præstation mod topholdet Vorup FB, der med stort besvær kunne køre fra Vivild med en 3-2 sejr.

"Det røde kort blev meget afgørende," vurderer Dennis Holdgaard.

"Jeg følte, at vi havde styr på det og dygtigt havde overstået det pres, som Kristrup lagde på os i de første ti minutter af anden halvleg."

Målræven Sebastian Stær kårede kammeraterne til man-of-the-match.

Nederlaget betød, at Vivild rykker under nedrykningsstregen for en stund, mens Kristrup sniger sig op på tredjepladsen.

"Det er meget tæt blandt seks hold. Kun Vorup og VRI er stukket af sted i toppen," konstaterer cheftræneren.

"Vores målsætning om at slutte over stregen er fortsat den samme nu, hvor vi har mødt samtlige hold. Vi har været godt med i samtlige kampe, er blevet meget mere modne og bevidste om, hvad vi er gode til. Jeg er helt rolig og afklaret, og jeg er sikker på, at vi nok skal opfylde vores målsætning," siger Dennis Holdgaard.

Vivild spiller næste gang fredag klokken 19.15 på Ebbe Sands gamle hjemmebane i Hadsund.

Hjemmeholdet ligger sidst med seks point, Vivild lige over med syv point. Alle hold i rækken har spillet syv kampe.

 

Publiceret: 14. Maj 2017 14:23

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!