TRIF's anfører Rasmus Bendtsen (th.) bor i Aalborg, men viser verdensklasse ved at komme hjem til Rønde og træne en gang om ugen plus spille kampene. Foto: Lars Norman Thomsen
TRIF's anfører Rasmus Bendtsen (th.) bor i Aalborg, men viser verdensklasse ved at komme hjem til Rønde og træne en gang om ugen plus spille kampene. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Seriefodbold - Serie 3: TRIF kæmper hårdt for overlevelse

Cheftræner Casper Kjær Sørensens unge mandskab hev en vigtig 2-0 sejr i land lørdag i udekampen mod Christiansbjerg IF

Syv kampe syv point er status for TRIF's nyoprykkede Serie 3 mandskab, hvor gennemsnitsalderen er nærmere de 20 end de 25.

Fodboldkyndige tvivler ikke på, at TRIF har et særdeles talentfuldt materiale, der er blevet yderligere forstærket forud for denne sæson med tilgangen af de to tidligere FC Djursland spillere, Kristoffer Meldgaard Andreasen og Mathias Haulrik, som begge var inde at runde FC Djurslands bedste hold, der på daværende tidspunkt spillede i Danmarksserien.

"Vi har været udfordret rent fysisk i flere kampe, og så har vi haft et par udfald, hvor hver mand har gået og kigget ned i jorden i stedet for at hanke op i hinanden og holdet," siger cheftræner Casper Kjær Sørensen, som er alene om trænergerningen.

"Jeg har et par holdledere, der hjælper med første- og andetholdet, men på træningsaftenerne er jeg alene, og det er ikke godt nok, når du både skal tilgodese et førstehold i Serie 3 og et andethold i Serie 5."

Casper Kjær Sørensen havde aftalt før sæsonstart, at Mathias Mayn skulle have hjulpet med træningen, men den tidligere førsteholdsspiller er flyttet til Aarhus og måtte derfor melde pas på opgaven.

"TRIF har ikke en decideret klubkultur med traditioner. Det illustreres vist bedst af, at der sjældent kommer over ti tilskuere, når vi spiller," siger Casper Kjær Sørensen.

Han har kontrakt med TRIF frem til sæsonafslutningen, men skal han fortsætte, bliver det på andre betingelser end de nuværende.

"Jeg har en supertrup, men det er ganske enkelt for hårdt at være alene om det. Jeg har også måttet lave en del sponsorarbejde sideløbende med trænergerningen. Dog har jeg ikke noget bud på, hvordan vi kan organisere tingene anderledes. Den nuværende bestyrelse med formand Martin Nielsen i spidsen har jo også vildt travlt."

Et vendepunkt

TRIF har hentet syv point i de sidste fire kampe efter at have startet ud med tre nederlag.

"Vendepunktet kom med 1-0 sejren over Lisbjerg og blev fulgt op i den efterfølgende kamp mod Østdjurs, hvor vi klarede 2-2. Så havde vi et grimt udfald mod Fuglebakken, hvor vi kollapsede og tabte 5-1."

"Heldigvis hentede vi lørdag en 2-0 sejr over Christiansbjerg IF."

Casper Kjær Sørensen har haft veteraner, 40+, som Lars Andersen, tidligere IF Midtdjurs, Jakob Mortensen Bøye og endog Aunings cheftræner Claus Svenningsen med i enkelte kampe.

Sidstnævnte er Casper Kjær Sørensen lærerkollega med på Rønde Skole.

"Da vi vandt over CIF lørdag var vi udelukkende vores egne unge, og det var rart at se, at vi kunne holde hjem og være taktisk disciplinerede," siger Casper Kjær Sørensen.

Magnus Johnsen bragte TRIF foran efter den halve time. Emil Haulrik, endnu kun U17 spiller, øgede til 2-0 efter en time.

"Vi startede meget nervøst, fordi vi blev kyst af deres fysik. Til gengæld var vi skarpe i vores omstillingsspil mod et typisk knoklerhold. Da vi havde spillet en time, kunne mine spillere fortsat holde fart, mens det kneb mere for hjemmeholdet," siger cheftræneren.

Handler at undgå nedrykning

Sejren bragte TRIF tættere på en plads over nedrykningsstregen.

Allerede torsdag skal TRIF på udebane møde Vatanspor, der ligger placeret lige over 'stregen' med samme pointantal som TRIF. Kampen spilles på Sødalsskolen i Aarhus.

"Jeg tror, at vi er på rette vej, og er sikker på, at vi er på den rigtige side af 'stregen', når vi har spillet den sidste kamp før sommerferien," siger en fortrøstningsfuld Casper Kjær Sørensen.

TRIF stillede med følgende 13 mod CIF:

Oliver Wiblemo (målmand) - Jens Bisgaard Amstrup, Emil Anker, Kristoffer Meldgaard Andreasen og Anton Bonde  (fire-backkæde) - Mikkel Meldgaard, Rasmus B. Søegård og Rasmus Skaarup Bendtsen (centrale midtbanespillere) - Emil og Mathias Haulrik (kanter) - Magnus Johnsen (spydspids) - Emil Lindholm og Frederik Ougaard (bænk sammen med cheftræneren, der ikke skiftede sig selv ind).

Rene Johnsen, tidligere Viking Pindstrup, er ude på ubestemt tid. Han brækkede benet i en kamp mod Mørke IF tidligere på året.

Publiceret: 14. Maj 2017 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!