Ådalen-legenden Jan Espensen (tv.) er tilbage i IF Ådalen, hvor han sammen med Lasse Dahl Sørensen (th.) og veteranen Kaare Brøgger Sørensen skal give seniorafdelingen ny ilt. Arkivfoto
Ådalen-legenden Jan Espensen (tv.) er tilbage i IF Ådalen, hvor han sammen med Lasse Dahl Sørensen (th.) og veteranen Kaare Brøgger Sørensen skal give seniorafdelingen ny ilt. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Seriefodbold: Mr. Ådalen er tilbage på træningsbanen

Jan Espensen tager atter en tørn i sin hjerteklub, ikke mindst for at styrke bredden i seniorafdelingen

"En legende vender tilbage!".

Sådan står der at læse med flammeskrift på IF Ådalens Facebook-side i dag søndag 14. januar 2018.

Så ved de fleste, at det er Jan Espensen, det handler om, når der tales om legender i IF Ådalen-regi.

"Det er med stor fornøjelse, at vi har fået overtalt Jan E. om at vende tilbage og give en hjælpende hånd. Det sker ikke mindst for at få styrket vores bredde i den kommende sæson," skriver Fodboldudvalget samt trænerduoen Lasse Dahl Sørensen og Kaare Brøgger Sørensen i opslaget.

Den engagerede Jan Espensen var for få år siden manden, der skabte et fodboldmirakel i Ådalsområdet med tre velfungerende seniorhold og over 30 mand til træning hver gang.

I den kommende sæson vil Jan Espensen være på træningsbanen mindst en gang om ugen og indgå i trænerteamet på linje med Lasse Dahl Sørensen og Kaare Brøgger Sørensen.

Førsteholdet er rykket ned i Serie 4, og her skal Jan Espensen bistå med råd og råd, ligesom han sammen med en anden Ådalen-storspiller, målmand Kaj Sørensen, får ansvaret for andetholdet i Serie 5.

Espensens indtog forventes at medføre, at det også bliver nemmere at stille et tredjehold i Serie 6 hver gang.

"Vi håber, at der virkelig er 100 procent opbakning til denne konstellation således, at vi igen ser vækst i seniorfodbolden i IFÅ," lyder det fra Fodboldudvalget og Lasse Dahl Sørensen og Kaare Brøgger Sørensen.

De opfordrer nu samtlige seniorspillere til at vise sig til nytårsappel lørdag 3. februar 2018 klokken 13 på Morfar Park i Lime.

 

Publiceret: 14. Januar 2018 19:17

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Grenaa Bladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt