Smukt ser det ud mellem Knebel og Vrinners, men man skal huske at køre forsigtigt på de sneglatte veje. Video: Øxenholt Foto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sneplovene afventer mere sne, før de rammer vejene

Det kan være glat, så kør efter forholdene. Der er sne på vejene, men ikke nok til, at sneplove er nødvendige før måske i eftermiddag

Af Stine Østergaard

Det har sneet det meste af morgenen og formiddagen i Norddjurs, men det skulle være til at komme frem, lyder det fra snerydderne, som er på vejene. Der har endnu ikke været nok sne til at starte sneplovene.

I den østlige del regner snerydderne dog med at komme på vejene over middag.

"Det er jo ikke fordi, der er kommet det store endnu. Men vi sender da sneplove rundt i løbet af eftermiddagen. Det er da glat og det, men veje er ikke føget så meget til, at man ikke sagtens kan køre på dem," fortæller Henrik Sørensen, som har ansvaret for den østlige del af kommunen og står for snerydningen i blandt andet Fjellerup, Glesborg, Grenaa, Trustrup og Ørum.

I den vestlige del af Norddjurs Kommune har der endnu heller ikke været sne nok til, at sneplove har været nødvendige. Her afventer man og ser, om det skulle blive nødvendigt, da vejret også ser ud til at mildne i løbet af dagen.

"Der er ikke sne nok til, at sneplovene har været nødvendige. Men der er trods alt lidt sne på vejene, så man skal køre efter forholdene," lyder det fra Søren Søgaard, som kører på vejene omkring Allingåbro, Auning, Vivild og Ørsted.

Publiceret: 05. Marts 2018 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Grenaa Bladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt