Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Syddjurs Award 2017: Hvem fortjener en pris blandt Syddjurs Kommunes mange guldæg?

Der går masser af kendte og ukendte ildsjæle rundt i Syddjurs og gør en gevaldig indsats for mange mennesker. Bring dem frem i lyst og indstil dem til en pris

Sig nærmer tiden sig for Syddjurs Award 2017.

Torsdag 9. marts går det igen løs i Rønde Idrætscenter. Denne gang med et nyt og mere toptunet koncept end set tidligere.

For at det kan blive et brag af en fest for alle unge og gamle i Syddjurs, så er forudsætning nummer et, at en række ildsjæle på foreningsområdet og aktører på kulturens felt bliver bragt i forslag til at modtage en af de priser, som vi disker op med til Syddjurs Award.

Se herunder, hvordan du gør, hvis du i din nærhed eller i dit bagland har et guldæg - en potentiel prisvinder - og tøv ikke med at bringe ham eller hende frem i rampelyset.

 

 

Syddjurs Award 2017 – prisregn for den ekstra indsats i 2016

Borgere, kultur- og foreningsliv m.fl. kan kvit og frit indstille kandidater til følgende priser: 

Natur- og friluftsprisen – Nationalpark Mols Bjerge

Prisen tildeles en person, en gruppe eller

en forening, der i årets løb har ydet en særlig indsats for naturen eller friluftslivet i Nationalpark Mols Bjerge.

Frivilligprisen – Frivilligrådet

Prisen skal medvirke til at sætte fokus på frivilligt socialt arbejde, synliggøre og påskønne den frivillige sociale indsats i kommunen, samt fremme det frivillige sociale engagement.

Talentprisen – Lokalavisen og PR electronics

Prisen går til et lokalt talent, der endnu i sine unge år skal til at folde sig ud i større målestok og som investerer både tid og kræfter i sin metier – det kan være som kunstner, forfatter, musiker, idrætsudøver mv.

Fritidsprisen – DGI og Syddjurs Kommune

Prisen går til den lokale ildsjæl på idrættens område, som gennem frivilligt arbejde i det forgangne år har understøttet udviklingen inden for et eller flere af idrættens områder: Eliteidræt, breddeidræt, særlige målgrupper eller idrætsfaciliteter.

Kulturprisen – Syddjurs Kommune

Prisen går til en person/forening, institution eller anden virksomhed, som er med til at styrke kulturlivet markant i Syddjurs Kommune. Der bliver lagt vægt på initiativ, organisering, nytænkning, frivilligt engagement og/eller vedholdende indsats.

Handicaprådets pris

Prisen kan gives til en enkeltperson, virksomhed, institution eller organisation i Syddjurs Kommune, der har ydet en ekstraordinær indsats for mennesker med funktionsnedsættelse. Ved prisuddelingen sættes der fokus på modtageren og det gode eksempel.

Billedkunstrådets pris

Billedkunstrådets pris går til en kunstner, et initiativ, et arkitektur-/landskabsprojekt, eller andet visuelt udviklingsprojekt med højt kunstnerisk niveau, som har styrket kunstlivet, den kunstneriske dialog og sat Syddjurs Kommune på landkortet.

Provstiets pris

Prisen går til en person eller gruppe af mennesker som altid er parat til at give en hånd med i kirkens aktiviteter og som skaber positiv energi og stemning ved plakatophængning, guidede ture, gennem støtte af børnekor andre praktiske opgaver.

Rotary klubbernes hæderspris

Prisen går til en person eller gruppe, der styrker livskvalitet og trivsel for en særlig gruppe mennesker i vanskelige kår, og som synliggør problematikken og fremstår som et eksempel til efterlevelse hos andre.

Viden Djurs' Innovationspris

Prisen gives til en eller flere enkeltpersoner eller en virksomhed, der med utraditionel og nytænkende tilgang har bibragt lokalområdet ny værdi med afsæt i en virksomhed/institution, et produkt, en samarbejdsrelation eller lignende.

Alle forslag til kandidater sendes til tste@syddjurs.dk og skal være modtaget senest tirsdag d.31. januar 2017.

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig det store Award show i Rønde idrætscenter torsdag den 9. marts 2017 på http://www.go-syddjurs.dk/arrangementer og se mere om program og priser på Kulturkommune.dk og syddjurs.lokalavisen.dk og facebook.com/adresseavisen.

Deadline for at tilmelde sig showet er d. 1.3. 2017.

 

Publiceret: 05. Januar 2017 14:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!