Forsalget til koncerten med The White Album begynder 27. juni kl. 10 på Pavillonens hjemmeside. Pressebillede.
Forsalget til koncerten med The White Album begynder 27. juni kl. 10 på Pavillonens hjemmeside. Pressebillede.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Trio på Pavillonen

GRENAA: Er du til kunstnere som Jacob Dinesen, Jonah Blacksmith med flere og kan lide sange skrevet og fremført af gode musikere, så er The White Album nok noget for dig. De tre sangere/guitarister/komponister Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø, søger tilbage til den akustiske musik, der for seks år siden samlede dem omkring sangene. Nu tager trioen på tour, for at vende tilbage til rødderne. En tour, der fører dem forbi Pavillonen 11. november.

The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i 2011/12, hvor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i bagagen og en stak sange.

De seneste fire år er bandet vokset med flere musikere, større produktioner, mere gear og større og mere voluminøse produktioner.

- Vi savnede lidt at komme hjem til udgangspunktet, så vi tager rundt i hele landet og spiller de her trioshows med numre fra alle tre plader, samt et par helt nye som skal prøves af inden vore kommende indspilninger i foråret 2018, siger bandet i en pressemeddelelse.

Publiceret: 22. Juni 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Grenaa

Bøger
ANNONCER
Se flere