Politiet konstaterede, at der ikke var nogen hjemme under den voldsomme brand i huset på Gustav Wiedsvej i Grenaa. Foto: Søren Andersen
Politiet konstaterede, at der ikke var nogen hjemme under den voldsomme brand i huset på Gustav Wiedsvej i Grenaa. Foto: Søren Andersen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Villa brændte ned i Grenaa

Famlien var på ferie, da der gik ild i huset.

GRENAA: Det må have været et mareridtslignende opkald, en ferierende Grenaa-familie onsdag modtog med beskeden om, at familiens villa på Gustav Wiedsvej var brændt ned til grunden på ganske kort tid.

Branden udviklede sig meget hurtigt, så der var ikke meget at stille op for de mange brandfolk, der blev sat på opgaven, da alarmen lød klokken 15.47. Det tog få timer før villaen stort set var udbrændt.

Politiet kunne på stedet bekræfte, at der ikke var nogen hjemme i huset. Branden udviklede sig med så stor kraft, at røgfanerne kunne ses på meget lang afstand og røgen lå tæt over store dele af Grenaa under branden. Branden tiltrak så mange nysgerrige, at politiet også måtte sørge for at forhindre færdsel til brandstedet, så brandbilerne kunne komme til og fra uhindret.

Huset var hurtigt overtændt, så brandfolkene koncentrede sig om at undgå en spredning til andre huse i området.

Torsdag morgen stod de sodsværtede bygningsdele tilbage på grunden, som var spærret af.

 

.

 
 
 
 
 
Publiceret: 22. Juni 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Grenaa

Bøger
ANNONCER
Se flere